23.11.2011

Jullaria

Tein muutaman eri vedoksen tulevasta FCF Wrestlingin tapahtumasta: Talvisota VI. Tässä onpi yksi hylkiöversio, josta itse pidän kovasti. Laitan "oikean" version kun FCF saa tapahtuman päivämäärän kuntoon.

!HUOM! PÄIVÄMÄÄRÄ ON VAIHTUNUT !HUOM!
lisää infoa pian osoitteessa www.wrestling.fi


Julisteessa hurja Heimo Ukonselkä heittää järkälemäistä Ibo Teniä. Logon tehnyt Marko Simonen.

15.11.2011

Mentorini.

Hyvä kaveri ja kollega Marko Simonen on aikamoinen vesseli, tässä nopeaa linkkiä sällin omista kuvista tehmiin kuvamanipulaatioihin:
Fotoshoppa-Energiaa

Kyllä tosta näkee milloin on osaaja asialla, toki Markolla on pari vuotta enempi näitä hommia takana, mutta eipäs nyt vähätellä. Oikeasti alan olemaan tyytyväinen setteihini kun tuon tason osaaminen saavutetaan, nyt on vaan niin , että tekninen skilli vaan uupuu vaikka näkemystä riittäisi. Ensi syksy yhteisvalintoja odotellessa.

10.11.2011

Vogue

Superlahjakkaan Marko Simosen (www.markosimonen.com) ottamia valokuvia portugalilaisesta kaunottaresta Shannasta sai ihailla tuossa aikaisemmin syyskuussa. Päätin niistä vääntää hyvin Voguemaisen.....Vogue kannen!



Tosiaan uutta tyyliä itselleni, kivaa tehdä, pientä vaihtelua normi habitukseen.

Rästihämmeleitä

Elikkä näin!

Uutta wrestling jullaria pukkasi, tapahtuma tuli ja meni, ja tuli logokin viralliseen versioon vaihdettua, mutta tässä oma, alkuperäinen versioni:


Myös tähän sillä uudella logolla ja muuta :


9.11.2011

Pitkästä aikaa!

Päivittelenpäs tätä taas pitkästä aikaa, wrestling juttuja ei vähään aikaan ole ollut sellaisia joita tänne kehtaisi änkeä, mutta tästä tuli ihan hauska 10min väsäys hommeli, voisi joskus tehdä konseptin valmiiksi tarkemmin.