16.2.2012

The professional - Ammattilainen

Oh snap!!





They see me rollin' they hatin'. Viime ja tällä viikolla väänsimme töissä propagandaa eli teksuuria eli designiä eli brändiä eli logoa! Muutaman päivän hiki hatussa saatiin pusertaa A4-kaupalla raakaversioita joita sitäkin innokkaammalla kädellä rankattiin roskakoriin. "Liian ilmava" "Tulee mieleen arkkitehtitoimisto". Toki suurin kritiikki tuli itseltäni, joten mitäs tässä valittamaan.



Kerran kun olimme saaneet päätettyä kymmenkunta ehdokasta, aloitimme jatkojalostuksen. Logo peräkkäin photoshop sauhusi ja saimme lopulta valmiiksi ihanan omaperäisen, leikkikotimaisen askartelupöydän. Pöydällä oli leikattuna kaikki logoehdotukset ja typet mitä oltiin päätetty.
Kas kimaraa, neljän parhaan joukosta löytyi jopa...neljä omaa ideaa ja tuotosta, ylpeäksihän tämä heittää. Loppujen lopuksi tulimme vallinneeksi yksimielisellä äänestyksellä tämän:


Ja ai että kun joutuu olemaan ylpeä. Muoto tosiaan valittiin alkuviikosta ja sitten pusertamaan loppusilauksia ja lopullista ulkoasua minkä edessänne näette.

Mutta ajatelkaas. Minä, Juhana. Ihan oikea graafikko, onpahan trippi! Tämä on nyt nimittäin Helsingin kaupungin sosiaaliviraston World Design Capital 2012 - Hankkeen virallinen logo nyt siis. Tässä varmaan menee ensi viikolle ennenkuin alkaa näkymään HKI:n kaupungin sivuilla tms. mutta nyt voisitte ihan muuten vaan käydä vilkaisemassa facebook sivujamme, päivittely alkaa todennäköisesti ensi viikolla kun saamme päivitysvastaavan hommiinsa.